Cookies og privatliv

Anvendelse af cookies

Denne hjemmeside udbydes af:

Malernes fagforening – FynJyllandSyd
Vonsildvej 67, 6000 Kolding
Tlf 66 12 83 95 – Fax 65 90 84 17
E-mail: kea@maler.dk

Når du klikker dig ind på fynjyllandsyd.dk, indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på hjemmesiden.

Vi indsamler oplysninger på to forskellige måder. Enten via cookies eller når du selv indtaster data på vores hjemmeside. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.Malernes fagforening – FynJyllandSyd forpligtiger sig til at overholde de af Foreningen af Danske Interaktive Medier (FDMI) til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.

Cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser. Den genkendes af hjemmesiden ved tilbagevendende besøg og gør det bl.a. muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

I hvor lang tid opbevares cookies?
De cookies, der er lagt i din browser fra vores hjemmeside, vil normalt blive opbevaret i højst 1 år, fra sidste gang du var inde på vores hjemmeside. Hver gang du genbesøger vores hjemmeside forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i 1 år fra dit seneste besøg på vores hjemmeside.

Hvordan undgår jeg cookies? 
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie.
Du kan også altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter “cookies” eller denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering/.

Hvad bruges cookies til på siden? 
Hjemmesiden sætter nødvendige cookies, der aktiverer grundlæggende funktioner såsom, at du kan indsende formularer for at give dig kortere svartid og for at huske, at du er den samme bruger, når du klikker rundt på hjemmesiden.

Hjemmesiden sætter præference-cookies, der husker, hvad du godt kan lide, når du ser videoer.

Statistisk-cookies hjælper os og vores samarbejdspartnere med at forstå, hvordan de besøgende bruger hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Marketing-cookies bruges til at indsamle information om brugerne på tværs af hjemmesider. På fynjyllandsyd.dk sender marketing cookies data til Google Analytics, Facebook og YouTube.

Senest opdateret 10/07 2018

Nødvendige/Funktionelle cookies
Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation, mulighed for at dele indhold via de sociale medier. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Navn: _ga
Udbyder: fynjyllandsyd.dk
Formål: Denne cookie benyttes af google Analytics. Den registrerer dit besøg, og hvilke sider du benytter på vores hjemmeside
Udløb: 2 år

Navn: _gat
Udbyder: fynjyllandsyd.dk
Formål: Denne cookie benyttes af google Analytics. Den registrerer dit besøg, og hvilke sider du benytter på vores hjemmeside
Udløb: 1 minut

Navn: _gid
Udbyder: fynjyllandsyd.dk
Formål: Indhenter anonym statistisk information om din brug af vores hjemmeside og sender det til Google Analytics
Udløb: 24 timer

Navn: displayCookieConsent
Udbyder: fynjyllandsyd.dk
Formål: Viser infoboks med kortfattet tekst om cookies påfynjyllandsyd.dk og link til denne side, hvis der ikke allerede er klikket ok, eller cookien er udløbet.
Udløb: 1 år

PRIVATLIVSPOLITIK
Følgende privatlivspolitik gælder for brugen af fynjyllandsyd.dk og undersider.

Private oplysninger 
Personlige data, der knytter sig til tilmeldinger til events på siden, bliver behandlet fortroligt. Ved mistanke om misbrug, chikane, kriminelle aktiviteter og lignende vil Malernes fagforening – FynJyllandSyd imidlertid kunne videregive oplysningerne til politiet. De oplysninger, du har afgivet om dig selv – for eksempel dit navn, din adresse eller dit telefonnummer – beskyttes i overensstemmelse med Persondataforordningen af 25. maj 2018. Alle anbefalinger fra Datatilsynet og FDIM følges nøje.

Informationsdeling
Malernes fagforening – FynJyllandSyd videregiver kun dine oplysninger til samarbejdspartnere i tilfælde, hvor det er nødvendigt for at kunne levere relevante produkter eller oplysninger. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil (fx via din accept af cookies). Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her kan indsamles oplysninger om fødselsdato, navn, adresse, postnummer, e-mail, køn og arbejdssted. Personoplysninger bruges til at gennemføre indmeldelse eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af hjemmesiden. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

Kontakt vedr. personoplysninger 
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du rette henvendelse på kea@maler.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataforordningen af 25. maj 2018.

Beskyttelse af personoplysninger 
Ifølge Databeskyttelsesloven og Persondataforordningen af 25. maj 2018 skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Nyhedsbreve, konkurrencer og særlige tilbud 
Ud over nyhedsbreve har vi fra tid til anden konkurrencer eller særlige tilbud på fynjyllandsyd.dk, og vi indsamler i denne forbindelse typisk navn og e-mailadresse. Hvis denne information deles med andre virksomheder, vil dette klart fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Det kan være en forudsætning for deltagelse, at du accepterer, at vi eller andre må kontakte dig efterfølgende. Dette vil tydeligt fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Deltagelse i konkurrencer og særlige tilbud er altid frivillig.